2015/05/28

Beautiful salad with wood sorrel, spruce shoots and apple flowers


 Hej på er! Det blev en liten löprunda i skogen igår och när jag ändå var där passade jag på att plocka med mig lite grönisar till en god kvällssallad. Harsyra, granskott och äppelblommor fick bli vacker topping på min sallad!

I salladen hade jag även: rödlök, purjolök, ruccola, ärtskott, tärnat äpple, rädisor, tomat, gojibär, valnötter och pistagenötter. + Vinägrett med örter, salt och peppar. MUMS!

//Hi there! While I was jogging in the wood yesterday I picked some spruce shoots, wood sorrel and apple flowers to a salad. In the salad I also had: onions, leeks, arugula, pea sprouts, apple, radish, tomato, wolfberry, walnuts and pistachios. + A vinaigrette with herbs, salt and pepper. YUM!No comments:

Post a Comment