2015/06/06

Meditation

Hej mina vänner! Hoppas ni har en fin helg och tar hand om er. Den senaste tiden har jag haft mycket på gång runt omkring mig vilket har fått mig att uppskatta den tid jag avsätter för mig själv. I veckan kopplade jag av på en brygga och bara njöt av försommarens varma solstrålar. 

Skulle du vilja bli medveten om vilka tankar du tänker, bli mer avslappnad, få bättre minne, öka din glädje och förbättra ditt tålamod och fokus? Börja avsätt en liten stund varje eller varannan dag för avkoppling/meditation där du bara ÄR och kommer i kontakt med ditt inre. Jag lovar, du kommer tacka dig själv.

// Hello my friends! I Hope you are having a nice weekend. I've had a lot going on lately which makes me appreciate the time I dedicate to myself. Like I did yesterday when I sat on this pier and enjoyed the sun.

Would you like to become more aware of what thoughts you are thinking, be more relaxed, have better memory, increasing your happiness and improve your patience and focus? Take a moment every day for meditation where you get to know your inner self. I promise, you will thank yourself later.

No comments:

Post a Comment