2015/06/11

Rest day

Kom ihåg att ha dom livsviktiga vilodagarna mina finisar! Annars ger träningen ingen som helst nytta. Jag brukar försöka träna på gym ungefär varannan dag, och på vilodagarna ibland köra lite stretching, lugna promenader, yoga och avslappning.

Idag har jag fyllt på med god mat och massvis med näring inför morgondagens stenhårda gympass. Jag har kommit fram till att jag måste piska på mig själv lite mer i gymmet, så att jag inte blir för lat och låter övningarna gå på rutin. I helgen ska jag ha träningsvärk som heter duga, PUNKT SLUT! 

Jag ska strax sjunka ner i ett bad med några deciliter hälsinge såpa. Det är mums för huden, den blir baby len! Den är 100 % naturlig som den var förr i tiden. Samtidigt som den är helt underbar för huden får man sig en rejäl detox via huden. Jag brukar bada så länge jag bara kan.

// Remember to take the important recovery days my sweeties! Otherwise, the workout won't give you something.  I usually try to gym about 3-4 times per week, and on recovery days go for walks, do some stretching, yoga and relaxation exercises. 

 I have come to the conclusion that I have to be harder to myself at the gym. Not letting the exercises go on routine. My goal this weekend is to have A LOT OF muscle soreness!

No comments:

Post a Comment