2015/10/25

Beloved autumn

Idag har jag varit ute i solen och lärt Emil lite mer om fotografering. Vi har alltid skämtat om hur dåliga bilder han tar! Fråga mig inte hur, men på något sätt har han alltid lyckats få skakiga bilder eller ett finger framför kameran, haha! Men idag efter vi gått igenom lite grunder i fotografering är jag riktigt imponerad! Eller vad tycker ni?

Jag älskar att vara ute i skogen och bara vandra runt, underbar återhämtning för kropp och själ. I helgen har jag vilat helt från träning, bara ätit gott och njutit av den fina höstvädret. Jag ser på bilderna att det verkligen är dags för en klippning. Håret växer så det knakar. Har ni något tips på en bra ekologisk hårsalong i Stockholm så hör av er!

Nu ska jag göra en spenatlasagne till mig och min hungriga man! Mums!

Önskar er en fin söndagskväll!

// Today I learned Emil the basics of photography. We have always joked about how bad pictures he takes! Do not ask me how, but somehow he always managed to get shaky pictures or a finger in front of the camera, ha ha! But today, after I taught him some tricks, I'm really impressed! Or what do you think?

I love being out in the woods and just walk around, I find it very relaxing. I took a long walk both yesterday and today and enjoyed the beautiful autumn weather!

I can see I really need a haircut soon, my hair grows so fast! If you know a good organic hair salon in Stockholm let me know!

Now I will make a spinach lasagna for me and my hungry man! Yum!

Wish you a nice Sunday evening!

No comments:

Post a Comment