2016/01/31

Another day, another breakfast

Jag är verkligen en frukostmänniska. När jag vaknar på morgonen (speciellt på helgerna) brukar jag nästan alltid börja fundera på vad jag ska äta till frukost. Idag blev den en sen och enkel söndagsfrukost med hjärtat. Blev sugen på att mixa ihop en söt och nötig smoothie av frysta vindruvor och cashewnötter. Blandade även i avokado, banan, pumpafrön och solroskärnor så att den blev riktigt mättande. 

Hoppas att ni haft en bra vecka. Jag har massa bilder och recept - framförallt fler matrecept (inte bara frukostar, haha) som jag ser framemot att lägga upp här inom en snar framtid. Ha en mysig kväll 

// Today's simple breakfast - a smoothie with grapes, avocados, cashews, pumpkin seeds, sunflower seeds and banana. Served with corn cakes with avocado, sesame seeds and hemp seeds. Nom nom.

Hope you had a good week! I have lots of pictures and recipes - especially more cooking recipes (not only breakfasts, haha) that I look forward to posting here soon. Have a nice evening ♥

No comments:

Post a Comment