2016/04/01

I vårskogen // A walk in the spring forestSom jag älskar skogen. Och för att inte tala om lukten i en skog som väcks till liv igen, som får mina barndomsminnen att komma tillbaka. Jord, bark, mossa, gran... Ser mina jordiga barndomshänder framför mig. Skogen gör något med en. Jag blir alltid så lugn, det är som att andningen anpassas i harmoni med skogens tempo. 

Vad gör er lyckliga och närvarande?

Bilderna är från gårdagens promenad med mamma och pappa i Ryfors omgivning här i Mullsjö.

// Ohh, what I love the woods. And not to mention the smell of a forest that is brought back to life again. It makes my childhood memories come back. I always get so calm, it's like my breathing adapt in harmony with the pace of the Forest.

What makes you happy and mindfulness?

The pictures are from yesterday's walk with mom and dad in Ryfors surroundings in Mullsjö.

No comments:

Post a Comment