2016/12/11

Gröna saxen

Förebild

Förra veckan gjorde jag slag i saken och gjorde mig av med det slitna barret hos FatmaGröna saxen! Och jag lärde mig något nytt! 

Jag har tidigare inte kunnat förstå varför mitt hår blivit så slitet och frissigt, och då snackar vi inte bara om topparna utan hårstrån som bryts lite varstans i längderna (som gjort att det inte sett så vackert ut utsläppt). 

TROTS att jag gjort "det mesta rätt"; använder aldrig värmestyling eller uttorkande produkter, sover med fläta och använder bara helt naturliga och ekologiska produkter till hår och hårbotten osv. Förra veckan fick jag svaret!

När topparna börjar bli slitna och klyvas efter 1-2 månader påverkar det inte bara hårtopparna utan hela håret, då "klyvningen" fortsätter längre upp på hårstråt och kan få hårstrån att gå av betydligt längre upp. Så regelbunden toppning av håret var viktigare än vad jag trodde! Inte vänta 6-12 månader som jag gjort...höhö

Efterbild!Emil klippte sig också och fick en rejäl makeover. Tofsen försvann och han fick en riktigt snygg frisyr med lite lockigt (!) hår. Fatma är fantastiskt professionell och duktig med saxen! Lika noggrann och kritisk när det gäller produkter till håret som jag är med mina råvaror till köket! 

Före- och efterbild på Emil


// Last week I finally got a hair cut at lovely Gröna Saxen! You find this organic and 100 % natural hair salon at Döbelnsgatan 43 in Stockholm.

No comments:

Post a Comment